Kortt buitenlands nieuws

27

1 user and 26 guests have thanked.

Article Index

Javicia Leslie aka Batwoman

  Goeiedag, de naam is Kitty Kortt en ik verzorg het kortt buitenlands nieuws van 26 oktober 2020.

Er zijn beelden naar buiten gekomen van Javicia Leslie in haar batsuit.
Langzaam ademen en naar beneden scrollen... via Variety

Javicia Leslie

Javicia Leslie aka Batwoman

Fortune Feimster trouwde dit weekend met haar partner Jacquelyn Smith tijdens een kleine, prachtige ceremonie (foto beneden). De komiek legde uit dat ze werden aangespoord door bezorgdheid over de toekomst van het homohuwelijk in de Verenigde StatenHet is een stuk warmer in de noordelijkste staat van de V.S. :Austin Quinn-Davidson is de eerste vrouwelijke en openlijk homoseksuele burgemeester van de grootste stad van Alaska. Ze hoopt ook een inspiratie te zijn.

Ken is nooit meer alleen Er wordt een Barbie uitvoering van Elton John uitgebracht.

Prospect 100 organiseert een sneaker ontwerp wedstrijd.

prospect100Het ontwerpen van een volledig originele sneaker is niet cheezy - zelfs als je net zo vaardig bent als Yeezy.

De kans voor jonge mensen om hun sneakervoorstel te laten beoordelen door een jury vol goden uit de streetwear- en sneaker-scene, waaronder Staple, Sean Wotherspoon, Steven Smith en Sarah Andelman, medeoprichter van Colette. Onder de andere juryleden zijn Ruba Abu-Nimah, Shane Gonzales en Emily Oberg, die Ssense.com onlangs de Martha Stewart van streetwear heeft gezalfd.

Inschrijvingen zijn open op Prospect100.com tot 6 november, de uiteindelijke winnaar wordt gekroond op 14 november.


Bi-det curious?

@fairplaywomen uit Engeland heeft vrouwelijke gevangenen gevraagd wat ze er echt van vonden om hun ruimtes te delen met mannelijke transgender gevangenen en het transgender gevangenisbeleid dat dat mogelijk maakte. Via fairplay for womanTags: Kortt, Buitenlands nieuws

Comments powered by CComment

Articles - FJ Related Plus